jump to navigation

Alle festene 22. juli 2007

Posted by Oda in Stemninger.
trackback

Alle hva-driver-du-med-festene.
Hvor-mange-barn-har-du-festene.
Og vi-har-redesignet-kjøkkenet-festene.

Jeg lengter etter de festene hvor broren min pleide å si:
Joda, vennene dine er hyggelige.
Men hender det at dere snakker om noe annet enn tøv?

Reklamer

Kommentarer»

1. leselama - 22. juli 2007

He, he. Så sant, så sant. Det er gjespefester!

Naboene våre holdt oss våkne til langt på natt med festen sin – de hadde gitar, piano og allsang. Det hørtes skikkelig kos ut. I alle fall når festdeltakerne er i veldig tidlig 20-åra og de faktisk er musikalske.

2. Oda - 22. juli 2007

Oj, din heldiggris! Eller… hm. Å høre på andre som har det kjempegøy er jo ikke nødvendigvis oppmuntrende – for annet enn misunnelsen 😉

3. othilie - 22. juli 2007

…mulig du begynner å bli gammel? Jeg henger litt med lillebror for å slippe disse festene hvor de spør hvor langt du har kommet i livet…mulig det er fordi jeg fikk unger for lenge siden og er lei av å snakke om de når jeg fester, jeg har ikke et eget kjøkken som jeg eier og kan redesigne og jeg driver ikke med noe særlig spennende på jobbfronten heller…Bitter og inneslutta, det er det jeg er. Og da er det en lettelse med tullefester. Jeg hadde en liten en hjemme før ferien, vi snakket bare tull og lekte med stygge McDonaldsleker som ungene har liggende og lo hele tiden. Helt sikkert til sjenanse for naboen. Jeg kjenner jeg trenger en ny tullefest, NÅ!

4. Oda - 22. juli 2007

Othilie: Tja, sikkert litt gammel 😉 Men første gang jeg fikk denne følelsen var jeg ikke mye over tjue. Så har det kommet og gått litt ettersom ulike venner dukket opp og jeg var bedre/dårligere til å beregne hva slags fest jeg havnet på. Kanskje har det mer å gjøre med livssituasjon enn alder, hva vet jeg. Eller personlighet.

For jeg har både pusset opp kjøkkenet og hatt mer karriere å vise til enn jeg har akkurat nå, og likevel har jeg aldri likt slike fester. Så jeg stiller meg i køen din: Ny tullefest, NÅ!

5. leselama - 22. juli 2007

Kanskje det egentlig er fasefester vi snakker om her?
F.eks. bleiebarnfasefesten må alltid starte etter leggetid og slutte før tenåringsbarnevakten skal hjem. Der kjører alltid en av foreldrene og den andre skuler på alkoholinntaket til den andre… Begge – både med og uten alkohol – gjesper ustanselig, siden alt etter elleve er over leggetid for småbarnsforeldre. Og så snakkes det så og si utelukkende om bleiepriser, barnehageplasser, kontantstøtte og sykdommer… Ikke mye slinger i valsen og tull og tøys, nei. Og ikke en særlig stas fase å feste i m.a.o. Jeg tror jeg for min del har havnet i «skal ha – skal ha»-fasen for fester. Alle snakker om hva de skal skaffe seg. Drepende kjedelig det også.

Stiller meg i tullefestgjengen jeg med! Så absolutt!

6. Oda - 22. juli 2007

Hehe, sånne skal-ha-fester har jeg også vært på. Først er folk fattige og handler alt på loppis, da er ikke shopping noe stort tema, bortsett fra et og annet pussig funn. Men så blir de rikere og DA!

Men nå går det opp for meg at det finnes kjedelige fester i alle faser, både skrytefester og andre. På studentfester, for eksempel, risikerer du at folk snakker i det uendelige om studieplaner (hvilket fag tok du forrige semester?), eller oppgavetemaer (jeg skriver om depresjon, jaså, selv skriver jeg om spyfluer på kuruker – obs! eksempel fra virkeligheten).

Kanskje handler det mest om dårlig eller lat konversasjon? Å holde samtalen gående om tull er egentlig mye mer avansert.

Flere kategorier kjedelige fester mottas med takk 🙂

7. Walraff - 23. juli 2007

En gang satt jeg i en krok av festen og snakket med A, som hadde gjort det slutt med B, som hadde seg med C, som var gift med D. Det var ganske intrikat og intenst og spennende og morsomt. Plustelig kom det en tredje mann og satte seg sammen med oss. Helt uinvitert begynte han å fortelle oss en helt drøyt detaljert historie om hvordan han hadde byttet varmtvannstank hjemme. Akkurat denne type episode er vanskelig å unngå på fest hvor alle skal kunne snakke med alle, men rent generellt må vertskapet gi føringer på hva slags fest de vil ha.

Alternativt kan en bare goddamnit drink alone, det funker også fint:)

8. Oda - 23. juli 2007

Hehe, og hardkokte festhistorier er alltid velkomne 😀

På tide vi tar oss en fest igjen, Walraff!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: